God natt, Eywa <3

I dag tok jeg farvel med Eywa. Jeg oppdaget noen små symptomer som kunne ligne lungebetennelse rundt torsdag, men det var litt usikkerhet rundt det, så jeg ville se an litt. Ettersom jeg var i Oslo hele helga (innlegg kommer senere), fikk jeg ikke sjekka, men da jeg oppdaget at det hadde blitt litt verre over helga, dro jeg til veterinæren i dag. Da oppdaget vi også at mellomørebetennelsen også hadde kommet tilbake med lungebetennelsen, og det betyr at det er tilbakevendene og at det ligger i blodet, etter det jeg forsto. Hun kunne fått noen enkle antibiotikasprøyter og blitt midlertidig frisk, men så måtte vi mest sannsynlig dratt tilbake igjen om to måneder med samme på nytt, altså lungebetennelse og mellomørebetennelse. Da er det bedre å la henne slippe.

Da narkosesprøyta ble satt, vandret hun rundt og merket at hun ble svakere, og da var første prioritet å løpe så fort som mulig bort til matskåla med en liten godbit i. Dessverre rakk hun ikke begynne å tygge på den, så hun sovnet med den i munnen før hun fikk sovemedisinoverdose-sprøyte. Tydeligvis ville ikke kroppen hennes gi seg, så det måtte bli satt en til etter noen minutter. Tapre lille jenta mi ❤

Savner deg masse, og hils Roskva fra meg når du når rottehimmelen ❤

Sov godt, vakre ❤

Advertisements

2 comments

  1. Mikaela

    Det er så trist å måtte ta farvel med sine elskede, også dyr. Kondolerer!

    SV; Jeg er veldig fornøyd med dyrlegen jeg bruker. Har tidligere vært hos han med gnagere og har aldri opplevd at han har tatt feil, så det er nok ikke feil denne gangen heller. Når det gjelder tam i Særp har jeg heller dårligere erfaringer, var der og så på noen rotter og spurte hvor gamle de var. Hun som var der da påstod at de var 2 måneder gamle, men det var åpenbart at de var minst åtte måneder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s