Laiv

Fra lørdag til søndag var jeg på hyttetur med SKSF (Skedsmokorset Spillforening), der de arrangerte en WWII-laiv. Skal ikke si så mye om den, da jeg følte jeg ødela min egen rolle fordi jeg ikke helt klarte å tyde den. Vi gikk med autentisk kostyme og med ekte, plomberte gevær produsert i 1938, hvis jeg ikke tar helt feil. Det var kjempemorsomt, til tross for at jeg enda ikke har blitt frisk og avslørte oss tyskere med mine hosteanfall. Utrolig at jeg faktisk ikke spøy eller brakk meg en eneste gang i løpet av laiven! Kanskje jeg begynner å bli frisk? Hvem vet?

Laiven var en LEK, og ikke på noen måte en hån mot verken britiske, franske eller tyske soldater og sivile under WWII. Føler du deg allikevel støtt, så trykk deg ut av bloggen min nå.

Alle bildene og videoene er av dårlig kvalitet, da jeg overlot ansvaret til Torstein, som aldri har filmet eller tatt bilder med speilrefleks tidligere, og det var ingen tid for opplæring. Jeg har valgt ut kun de beste, altså en video og noen få, enkle bilder som kun illustrerer hvor sinnsykt kule kostymer vi som hadde (vi som fikk utdelt da. Franskmennene og britene fikk ikke så kule som oss tyskerne). Videoen kommer i morgen, da Vimeos nettside plutselig ble «ødelagt»? I alle fall, da den var på 82% skjedde et eller annet, så alt som var lastet opp ble borte.

Advertisements

One comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s