Hobbiten

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Seriøst. Etter at jeg var på nattpremieren, har livet mitt vært annerledes. Jeg klarer ikke tenke på så veldig mye mer enn den fantastiske filmen. Jeg elsket den, og jeg skal se den flere ganger på kino, for det var en fantastisk opplevelse. At det enkelte ganger var litt for tydelig data, og at jeg følte det «skurret» litt i skjermen over alle de store landskapsscenene og der det var raske kameravendinger under kamper, så har jeg ingenting annet negativt å si. At de klarte å flette inn Galadriel, Sarumann og Radagast uten at de egentlig er med i boka syntes jeg først (før jeg så filmen) at bare var teit og tullete, men etter at jeg så filmen, så endret synet seg. Jeg tror det egentlig kan hjelpe til med en bedre helhet for de som ikke har lest boka enda. Jeg elsket virkelig den filmen, og det er ikke mange minuttene av døgnet der jeg ikke er på skolen at soundtracket går på spotify. Når jeg er hjemme, søker jeg opp små klipp fra filmen på youtube og koser meg, og søker opp intervjuer og «in the making», bare for å se de fantastiske rollefigurene igjen. Når den kommer ut på bluray og dvd kommer jeg til å være i himmelen.

Men nå føler jeg egentlig en tomhet, fordi det er så lenge til neste film. Et år. Trettende i tolvte totusenogtretten kommer den ut. Og fra den kommer ut til den siste, så er det jo enda noen mnd, for da er det attende i syvende totusenogfjorten. Jeg vil se alt nå. Men da har jeg heldigvis noe å glede meg til. Men jeg føler fortsatt tomheten. Skulle ønske Tolkien fortsatt levde og skrev enda flere bøker om Midgard som kan filmatiseres, for jeg tviler på at Silmarillion blir det. Men en kan jo håpe.

Men hva synes egentlig andre om Hobbiten? Jeg er nysgjerrig.

Advertisements

One comment

  1. Archana

    Jeg elsket filmen jeg også. Har dessverre ikke lest boka, men fikk ihvertfall mer lyst til å lese den nå 🙂 Men vurderer å vente til jeg har sett alle filmene, slik at jeg eventuelt ikke skal bli irritert over endringer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s