Elette

Mitt navn er Sandra, men Elette Vinter kommer av et gammelt generasjonsnavn. Jeg er forelsket i navnet, og skal søke om å få ha det som mellomnavn ved neste bankkortbytte.

Jeg er født i ’94, går 2. vgs på Steinerskolen i Moss og har en intens kjærlighet for rotter og dyr generelt. Jeg er også da så heldig at jeg har verdens beste kjæreste som jeg har vært sammen med i 2 år, og vi flytter snart sammen. Jeg røyker sigaretter og tar gjerne et glass vin, men verken narkotika eller fyll er noe jeg er spesielt interessert i. Jeg spiller mye forskjellig, både brettspill, kortspill, dataspill og tv-spill, og har nylig fått en interesse for laiv (levende rollespill). Av filmer er Lord of the Rings en sterk favoritt, men jeg tror kanskje The Hobbit kan stjele førsteplassen når hele trilogien har kommet ut.

Denne bloggen kommer til å omhandle dagligdagse ting, som f.eks. hva jeg lager på skolen, lager hjemme, hvordan det går med rottene, ting som skjer i livet mitt og noen ganger bare rene bildeinnlegg. Jeg ønsker konstruktiv kritikk både for bilder, skrivemåte og hva jeg kunne gjort bedre med design, tingene jeg lager og lignende. Nøl ikke med å kommentere om innlegget er for kjedelig eller rotete.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s