Rottene

Først av alt, så elsker jeg rotter. Forguder de små beistene som lar klørne skjære gjennom huden din og bare tenkte «pytt sann, det driter jeg i, for der borte er det en spennende lukt!». Og derfor har jeg altså rotter.

Min aller første rotte fikk jeg gratis av en kompis som ikke kunne ta vare på den lenger, og denne rotta het Bror. Bror var en fantasisk rotte, men jeg tror nok hun led litt mens hun var i live, for som du sikkert la merke til, skrev jeg akkurat «hun». Ikke visste jeg kjønnet på henne, fikk bare fortalt at det var en gutt, og da var det en gutt i mine øyne. Alene var hun også. Jeg kunne ingenting om rotter, men hun var med meg overalt hvor jeg gikk. Husker jeg fikk gratis vaffel i gågata da hun satt på skulderen min i mot at jeg ga litt vaffel til henne også. Dessverre kom både kreften, øyekatarr og neseblod samtidig, så min elskede Bror gikk bort.

Min neste rotte var Roskva. En veldig god rotte, men mine rotteferdigheter var fortsatt ikke spesielt gode, så hun var en alenerotte i nesten et halvt år før jeg skjønte at jeg virkelig måtte gjøre noe med det. Hun ble aggressiv og beit mye fordi hun var ensom, og da kom Eywa i hus. Disse to ble gode venner, men så kom lungebetennelsen som ingen dyrleger skjønte hva var, og tappet henne sakte, men sikkert for krefter. Da hun fikk det jeg tror var mellomørebetennelse som dyrlegen mente var kreft (uten å sjekke ørene hennes, selv om alle symptomene tydet på mellomørebetennelse) måtte jeg dessverre si farvel til min kjære Roskva. Fordi jeg visste at ensomme rotter kunne bli aggressive, så tok det ikke mer enn to døgn før to nye rotter kom inn døra for å holde Eywa med selskap, nemlig Olga og Runa. De ble bestevenner, og hadde det kjempefint frem til Eywa dessverre måtte avlives for lungebetennelse og en tilbakevendene mellomørebetennelse 10.09.12.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s